luni, 26 septembrie 2011

Papuci

Mi se par oribili oamenii care poartă papuci în locurile publice, altele decât ştrand, plajă, la mare. Cum să porţi papuci când mergi la hypermarket, prin oraş, la Mall, etc? Papuci pe care oamenii cu bun simţ i-ar purta doar atunci când merg să ducă gunoiul.

6 comentarii:

  1. Când duci gunoiul? şi dacă te muşcă un şarpe/o chestie de călcâi?

    RăspundețiȘtergere
  2. Tu esti exact genul de om care iese in m-apuci de piele la Cora.

    RăspundețiȘtergere
  3. incerci sa recunosti autorul?
    Dintre toate obiectele de purtat, nici unul nu mi se pare mai „pop” decit şlapul. Pardon: Şlapul! Numit de francezi (habar n-am de ce) „tong”, iar de anglo-saxoni „flip-flop” (aici stiu de ce: pentru ca face „flip-flop”), şlapul nu este un „accesoriu” al Verii: este insasi Vara.
    De toate culorile imaginabile si din doua materia­le prietenoase (plastic si piele), şlapul se poarta. Asta insemnind nu doar ca se poarta pe talpa piciorului descult si ca se poarta de aproape toata lumea – de la mic la mare, la mare, la soare si-n (aproape) orice imprejurare (exclus nuntile si inmormintarile!) –, ci ca „se poarta”: el, pe sine, se. E o institutie in sine: incomparabila, nedepasabila si nedemodabila. Şlapul se poarta de cind ma stiu pe lume.

    etc.

    RăspundețiȘtergere
  4. piula! cred ca ai aflat intre timp. Dumnezeu sa-l ierte si pe el!

    RăspundețiȘtergere
  5. da, am cautat acum cu google si am vazut. cum Dumnezeu sa emigrezi in Argentina? n-am mai auzit pe nimeni sa emigreze in Argentina.

    RăspundețiȘtergere